Customer Service
+31(0)26 319 57 57 of mail
Water Safety

Water Safety

Over drinkwaterveiligheid moet niemand hoeven twijfelen. Gelukkig kunt u die zekerheid op een milieu- en kostenbewuste manier realiseren. Met onze slimme oplossingen voor legionellabeheersing en drinkwaterbeveiliging weet u dat het altijd goed zit. Daarom blijven we innoveren.
Gas & Water Solutions

Gas & Water Solutions

Met onze innovatieve leidingen, koppelingen en doorvoeren maakt u de veiligste verbindingen tussen hoofdleiding en meterkast. En met onze meterbeugels, afsluiters en bemetering heeft u de ultieme controle over het gas- en water dat er doorheen loopt. Daarom blijven we innoveren.
District Heating

District Heating

Collectieve verwarming zoals stadsverwarming leent zich perfect voor het optimaliseren van de verhouding tussen comfort en efficiency. Een duurzame en moderne verwarmingsvorm die we steeds beter blijven maken. Daarom blijven we innoveren.
Over HSF
Al 50 jaar ervaring in flow control oplossingen
Innovatie als drijfveer. Elke dag weer gaan wij op zoek naar betere en slimmere oplossingen. Daarbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Uitdagingen brengen het beste in ons naar boven. Of het nu over efficiency, veiligheid, besparingen, gemak of het milieu gaat: wij geloven dat het altijd beter en slimmer kan. Daarom blijven wij vernieuwen, voor u, voor uw klanten en gewoon voor onszelf. Gaat u met ons de uitdaging aan?
Nieuws
01 December 2016

RTL 7 neemt een kijkje bij HSF op de vakbeurs Energie

Van 4 tot en met 6 oktober stond HSF op de vakbeurs Energie en Greenproject van RTL7 bezocht HSF daar. 
06 September 2016

Kom naar Installatie Vakbeurs Hardenberg

20 January 2016

Uitnodiging VSK2016: Welkom op stand 07.B010

05 November 2015

HSF feliciteert Waternet